Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

EUROVISION: Τα παραλειπόμενα ……

(Καθυστερημένα βέβαια, αλλά χρειάζεται χρόνος για να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς έγινε τη Δευτέρα το βράδυ. Να δηλώσουμε επίσης από την αρχή ότι λόγω της προφητείας των ΜΑΓΙΑ για την καταστροφή του κόσμου στις 21/12/2012, που πέφτει Παρασκευή  και χάνουμε το Σαββατοκύριακο, έχουμε αποφασίσει να τα ζήσουμε όλα σαν να ήταν η τελευταία φορά.)

Με αυτό το σκεπτικό τη περασμένη Δευτέρα, αράξαμε να δούμε την επιλογή του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπούσε για τη EUROVISION.
Πήραμε θέσεις στο καναπέ και τσακ πρώτη εικόνα από το χώρο του διαγωνισμού. Όπα λέω (…επιφώνημα ικανοποίησης)!!!! Κατάλαβαν την κρίση μας και το κάνουν στα ΒΛΑΧΙΚΑ για συμπαράσταση.
Δεν προλαβαίνω να...............
πάρω ανάσα και  ξεκινάνε κάτι καταπληκτικές μουσικές με στρογγυλές νότες, που σε ταξίδευαν πότε στο υπερπέραν, πότε 10.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα και πότε στο WC.  Ποιος Παγκανίνι, ποιος Πουτσίνι, ποιος Παβαρόττι, ποιός βιολιστής στη στέγη, ποιός είπε ότι η μουσική ηρεμεί, ποιος μωρό μου ποιός… !! Όλα σε συσκευασία του ενός. Τι ρυθμός, τι μέτρο, τι χάρη, τι σπαγκάτα, τι συντονισμός, τι ενδυμασίες, τι χορογραφίες!!! Το …από τη πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα, δεν είναι αρκετό για να το περιγράψει. Τόσους πολλούς  ¨εκτελεστές¨ μαζεμένους σε ένα event, πρώτη φορά (…ξανα)είδα!
Σε 12 λεπτά (3χ4), τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα!!

Ευτυχώς η θερμοκρασία ανέβαινε μέσα μου, πέταξα την κουβέρτα από πάνω μου και ήρθε η στιγμή να ψηφίσουμε.
Πανικός!!! Όχι αυτό! Αυτό ήταν το άλλο!! Το άλλο ήταν εκείνο!! Τα πάντα περιγραφικά σε σχέση με τους ¨εκτελεστές¨.
 Το πολύ το copy paste κάνει το μυαλό κουρέλι, που λέει ο ποιητής. Αφροδισιασμένος από τα νεύρα, σα να είχα πάρει 3 κιλά Viagra, προσπάθησα να βάλω μια τάξη. Ευτυχώς απέτυχα, διότι μέχρι να το αποφασίσουμε πέρασε ο χρόνος και το στείλαμε με τα χέρια!!
Το ένα χέρι με ανοικτή παλάμη και με το άλλο σχηματίζαμε με τα δάκτυλα τον σχετικό αριθμό προτίμησης. Πιστεύω ότι το πήραν το μήνυμα!! Εγώ έκανα λάθος και ψήφισα και με τις δυο  παλάμες ανοιχτές, ενώ τα τραγούδια ήταν τέσσερα!!!
Μικρό το κακό, μπροστά σε αυτά που έπονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...