Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Με ετήσιο εισόδημα 0,08 ευρώ, φόρος 39,61 ευρώ για άνεργο νέο !!!

 

Έχουν ήδη ξεπεράσει σε αντικοινωνικότητα τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ !!!

Η περίπτωση που ακολουθεί ξεφεύγει κάθε φαντασίας !!!
Μόνο οι …εγκέφαλοι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να το σκεφθούν.

Αφορά σε νέο 29 ετών άνεργο, ο οποίος μένει στο σπίτι των γονιών του και συντηρείται από αυτούς. Επίσης, δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του, κινητό ή ακίνητο. Δηλαδή την κατάσταση που βιώνουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες νέοι της πατρίδας μας.

Το καλοκαίρι του 2015 εμπρόθεσμα υπέβαλλε τη φορολογική δήλωση με εισόδημα 0,08 ευρώ, το οποίο αφορούσε σε τραπεζικό τόκο και είχε φυσικά προσυμπληρωθεί στη δήλωση. Το εκκαθαριστικό όπως ήταν αναμενόμενο ήταν μηδενικό.

Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, συγκεκριμένα στις 6/10/2015, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του ...
αποστέλλει το παρακάτω e-mail:


Μπαίνει στο TAXIS και βλέπει ότι στις 3/10/2015 και ώρα 19:08 η δήλωσή του είχε τροποποιηθεί και στην σελίδα ¨προσωποποιημένη πληροφόρηση¨ του ζητούσαν να προσέλθει να πληρώσει φόρο 39,61 ευρώ.


Στις 15/10/2015 επισκέπτεται την εφορία για να μάθει το πώς και το γιατί.
Τον παραπέμπουν από τον Άννα στον Καϊάφα σε τρία διαφορετικά γραφεία και σε διαφορετικούς ορόφους. Επέμεναν αρχικά ότι ο ίδιος ο νέος τροποποίησε την δήλωσή του.  Τους εξήγησε ότι δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο αφού δεν υπήρχε και λόγος.
Τελικά οδηγήθηκε στη Διευθύντρια της εφορίας η οποία μετά από διαβούλευση και με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες απεφάνθη ότι το ίδιο το σύστημα τροποποίησε τη δήλωσή του, διότι με τα νέα μνημονιακά μέτρα δεν μπορεί κανείς να ζήσει με εισόδημα κάτω από 3000 ευρώ, οπότε το εισόδημα του αυθαίρετα διορθώθηκε στα 3000 ευρώ !!!!
Τώρα του ζητάνε να κάνει υποχρεωτικά δεκτή την τροποποιημένη δήλωση.

Επαναλαμβάνουμε ότι η δήλωση είχε υποβληθεί κανονικά τον Ιούλιο του 2015 εκδόθηκε το μηδενικό εκκαθαριστικό και μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου επικαλούμενοι την ΠΟΛ. 1217/2015 ζητούν την καταβολή φόρου 39,61 ευρώ για ετήσιο εισόδημα 0,08 ευρώ.

Κάντε τώρα τον υπολογισμό για τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους νέους για να δείτε πόσα εκατομμύρια θα εισπράξουν από αυτή τη …ρύθμιση της ¨Πρώτη Φορά Αριστερά¨ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...