Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο άνθρωπος που …προωθούσε την ¨πράσινη¨ ενέργεια στην Αρκαδία !!!

 Από …ΕΛΠΙΔΑ και …ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ πήξαμε !!!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα !!!
Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία συνελήφθη για δωροδοκία.
Υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ένα ποσό που φέρεται να είχε ζητήσει ως μίζα από επιχειρηματία των ΑΠΕ !!!

Εμείς δεν νοιώσαμε έκπληξη από την εξέλιξη αυτή !!!
Αφενός γνωρίζουμε το πανηγύρι που έχει στηθεί με τις ¨επιδοτήσεις – επιχορηγήσεις¨ των ΑΠΕ και αφετέρου ο μανδύας όλων αυτών είναι η ένταξη σε κόμματα και ΜΚΟ που επαγγέλλονται ¨πρασινάδες¨ και ¨ΑΠΕ και ξερό ψωμί¨ !!!

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε μια προεκλογική συνέντευξη του συλληφθέντα, ο οποίος δηλώνει ανερυθρίαστα ότι το προτέρημά του είναι ότι ¨… ξέρει να λέει ΟΧΙ σε άπταιστα αρκαδιανά¨  !!!!!!!!!!!!!!!

Αποσπάσματα …
της συνέντευξης:

¨…Εγώ δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι μία πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα και είναι τιμή για εμένα αλλά και για τον τόπο μας η επιλογή μου από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ…¨.

¨…Σε ανύποπτο χρόνο είχα κάνει μία σειρά από μελέτες σχετικά με την τραπεζική χρηματοδότηση έργων π.χ. στον τουρισμό αντί για ογκώδη κτήρια από μπετόν, κατασκευές απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον, με παραδοσιακά υλικά και τρόπο κατασκευής, με υψηλή προστιθέμενη αξία. Το GreenParty (Ευρωπαίοι Πράσινοι, τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο οι οποίοι συμμετέχουν σε κυβερνητικά σχήματα σε κεντρικές ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας) έφεραν αυτές τις μελέτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στις Ευρωεκλογές του 2014 μου ζητήθηκε από τους εδώ εκπροσώπους των Ευρωπαίων Πρασίνων (Οικολόγοι-Πράσινοι) να συμμετάσχω ως ανεξάρτητος. Στη συνέχεια πρότεινα το αυτονόητο, ήτοι ότι οι Οικολόγοι-Πράσινοι θα έπρεπε να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόταση η οποία ευοδώθηκε πρόσφατα και δι’ αυτού του τρόπου ευρίσκομαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ…¨.

¨…Επιπρόσθετα ποιο λόγο έχουν νοικοκυραίοι και σκληρά εργαζόμενοι να είναι μέλη των ανωτέρω κομμάτων τα οποία έχουν δημιουργήσει εξωφρενικά χρέη; Αλήθεια ποιος θα κληθεί να τα πληρώσει; Όσοι ‘μαζί τα έφαγαν’ ας πληρώσουν, όχι όμως όσοι απλώς ήσαν στελέχη ή απλά μέλη…¨.

¨…Όντως η Αρκαδία είναι brandname με διεθνή αναγνώριση και υπάρχουν σωρεία επενδυτικών σχεδίων και σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας. Είναι γνωστή η εξειδίκευσή μου στην προώθηση επενδυτικών σχεδίων και πιστέψτε με υπάρχουν σημαντικά επενδυτικά σχέδια για την Αρκαδία τα οποία λιμνάζουν σε συρτάρια υπουργείων και τραπεζών. Τα ξέρω, σε πολλά από αυτά είμαι μέλος των ομάδων σύνταξης, τα οποία θα φέρω στην επιφάνεια και θα φροντίσω για την άμεση εφαρμογή τους. Γεωργία (εναλλακτικές καλλιέργειες), κτηνοτροφία, οινοποιία, οικολογία, τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, πράσινη ενέργεια, κ.ά. είναι τομείς που άμεσα μπορούμε να δράσουμε, με χειροπιαστά αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή…¨.

¨….Περαιτέρω τα στοιχεία που συγκεντρώνω είναι όσα σήμερα ζητά ένας ψηφοφόρος για τον πολιτικό που θέλει να ψηφίσει, ήτοι: α) να είναι άφθαρτος, β) να μην είναι επαγγελματίας πολιτικός και προφανώς εξαρτώμενος, γ) να είναι εργαζόμενος και να γνωρίζει την αγορά, να ξέρει τι σημαίνει να σύρεται κάποιος στα Δικαστήρια για χρέη προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, κτλ., δ) να μην κάνει μία πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, αφού αυτονόητα τίθεται θέμα αφενός για τις εξαρτήσεις των χρηματοδοτών και αφετέρου για να δαπανά κάποιος μεγάλα ποσά για την εκλογή του πρόδηλα κάπου αποσκοπεί, ε) να μην είναι διαπλεκόμενος, στ) να ξέρει να λέει όχι σε άπταιστα αρκαδιανά….¨

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...