Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον Καρανίκα ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα


Αναδημοσίευση από: pitsirikos.net

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο κυβερνητικό στρατόπεδο η επιθυμία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να συναντήσει -στην διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα- τον Νίκο Καρανίκα.

Η είδηση πως ο Μπαράκ Ομπάμα θέλει να συναντήσει τον Νίκο Καρανίκα έσκασε σαν βόμβα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά, δυστυχώς, δεν σκοτώθηκε κανείς.

Ο Νίκος Καρανίκας αρνείται να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα αφενός γιατί είναι αντιρρησίας συνείδησης -εκτός αν είναι να πέφτει και μισθός-, και αφετέρου γιατί είναι κατά των πολεμικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αναρχικούς που δουλεύουν στο Μαξίμου, ο Νίκος Καρανίκας θα δεχτεί να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα, μόνο αν οι ΗΠΑ αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τις άλλες ...
χώρες και κλείσουν το κολαστήριο του Γκουαντάναμο.

Μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αλέξης Τσίπρας παρακάλεσε τον Νίκο Καρανίκα να δεχτεί να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Κάν’ το για εμένα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον παλιό του φίλο αλλά ο Καρανίκας είναι πιστός στις αρχές του και αρνείται να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Βλέποντας το αδιέξοδο που δημιουργείται -και για να προλάβει τα χειρότερα-, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην Ελένη Μενεγάκη και την παρακάλεσε να πείσει τον Καρανίκα να συναντήσει τον Ομπάμα.

«Άσ’ το πάνω μου, Αλεξάκο μου» είπε η Μενεγάκη στον Τσίπρα και ανέλαβε να μεσολαβήσει στον Καρανίκα, για να του αλλάξει γνώμη.

Η Ελένη Μενεγάκη ασκεί μεγάλη επιρροή στον Νίκο Καρανίκα, αφού την θεωρεί θεά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον Μενεγάκη, η Ελένη σκοπεύει να χαρίσει στον Καρανίκα τα μποτάκια της, δυο φορέματα, τρία κραγιόν και έξι τσιμπιδάκια, με την προϋπόθεση να δεχτεί να συναντήσει τον Ομπάμα, οπότε η συνάντηση Ομπάμα-Καρανίκα θα γίνει κανονικά.

(Κάποιοι νομίζουν πως η επιλογή Καρανίκα είναι κάτι τυχαίο. Όχι, η επιλογή Καρανίκα είναι σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα. Θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση και ο μόνος που θα θυμούνται οι Έλληνες θα είναι ο Καρανίκας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...