Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο νέος Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.


Νέος Αν Υπουργός Περιβάλλοντος, στη θέση του κου Τσιρώνη, ορκίσθηκε ο κος Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως διαβάζουμε από το βιογραφικό του…
Είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (πτυχίο) και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (MSc).
και
έχει επιστημονική δραστηριότητα σε θέματα Μηχανικής Περιβάλλοντος, Υδατικών Πόρων, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής Ανάπτυξης της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ (2001-2013).

Ποια είναι όμως η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ με ετήσιο ...
κύκλο εργασιών, τα προηγούμενα χρόνια, περίπου 1.000.000 ευρώ?

Στο εταιρικό της σχήμα συμμετέχουν η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 9 ΟΤΑ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ κ ά.
Επίσης, η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ δραστηριοποιείται στην προώθηση της Ανακύκλωσης στους  Δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στην αντιμετώπιση της απασχόλησης, στην προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας, στη διαχείριση των μετακινήσεων, στη διαχείριση των υδάτινων πόρων, στη λειτουργία κοινωνικών δομών, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των ΟΤΑ και στην υποστήριξη της λειτουργίας του Δικτύου Ελλήνων Αποδήμων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

Από τη σελίδα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ (ΕΔΩ) μαθαίνουμε ότι μεταξύ των συνεργατών της στο χρονικό διάστημα 2013 – 2016 είναι και ο κος Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος, όπως δηλώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του, ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης της Εταιρείας το χρονικό διάστημα 2001-2013.


Ελπίζουμε τώρα που υπουργοποιήθηκε ο κος Σωκράτης Φάμελλος να ενημερώσει την εταιρεία ότι δεν θα είναι πλέον συνεργάτης διότι θεωρούμε ότι είναι ασυμβίβαστο ο Υπουργός Περιβάλλοντος να συνεργάζεται και με Ανώνυμη Εταιρεία, η οποία μάλιστα αναλαμβάνει προγράμματα από φορείς του δημοσίου και την Ε.Ε..

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...