Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ¨τρομοκρατία¨ των κλιματικών αλλαγών

Μας είπαν ψέματα πολλά και συνεχίζουν!! Οι αντίθετες απόψεις στη χώρα μας θάβονται και χρόνια τώρα επικρατούν μόνο οι ¨τρομοκράτες¨ του κλίματος!!
Έχουμε ήδη τοποθετηθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις στο θέμα των κλιματικών αλλαγών (ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Η σωστή ενημέρωση θα πρέπει να περιλαμβάνει και τις διαφορετικές απόψεις ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο θέμα.Αυτό όμως στην χώρα μας δεν συμβαίνει, με την εξαίρεση λίγων ιστοσελίδων. 
Σε άλλες χώρες, ακούγονται οι φωνές των επιστημόνων, που εκφράζουν  αντίθετη άποψη και δίδεται και σχετική δημοσιότητα . Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έχουν ληφθεί υπόψη ακόμη και από την επίσημη Διακυβερνητική Επιτροπή για το κλίμα (IPCC).
Η αρχική εικόνα είναι από ένα site που δημιούργησαν Αμερικανοί επιστήμονες ειδικοί στις αλλαγές του κλίματος, όπου ηδη έχουν υπογράψει 31487 εκ των οποίων 9029 έχουν Phds.
Στη σελίδα αυτή υπογράφουν μια ΑΝΑΦΟΡΑ  προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να μην αναγνωρίσει το πρωτόκολλο του ΚΥΟΤΟ λόγω αμφιβολιών ως προς τα ανθρωπογενή αίτια για τις κλιματικές αλλαγές!!! Στη σελίδα αυτή , αν και ..............
απευθύνεται σε ειδικούς, μπορείτε να βρείτε σημαντικά στοιχεία, που ανατρέπουν ή θέτουν τουλάχιστον υπό αμφισβήτηση, όσα ισχυρίζονται μέχρι σήμερα οι κλιματολόγοι!!
Με όσες αμφιβολίες σας δημιουργηθούν δείτε παρακάτω και το video που προβλήθηκε στη διάσκεψη της ΚΟΠΕΝΧΑΓΗΣ, τo οποίο στηρίζεται στον τρόμο και συγκρίνετέ το με την επικοινωνιακή τακτική που ακολουθήθηκε στην χώρα μας για να μπούμε στην περιπέτεια του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!


Μήπως λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε και κάποιες δεύτερες σκέψεις, σχετικά με  τα όσα μας έχουν πει, χρόνια τώρα, για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και να τα τοποθετήσουμε σε μια πιο σωστή βάση, χωρίς κραυγές και ψίθυρους, μακριά από τα συμφέροντα κάποιων και με μοναδικό στόχο την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...