Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η ¨πράσινη¨ ανάπτυξη …επεκτάθηκε και στον Δήμο Ανατολικής Μάνης!!!

…η υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος

Δεν έχουμε κάτι με τα ποδήλατα, αλλά μόνο με τους ¨ποδηλάτες¨ των … επενδύσεων σε περίοδο κρίσης.

Μετά τις εκλογές απορούσαμε γιατί καθυστερούν τα ¨ευφάνταστα¨ προγράμματα της …πράσινης ανάπτυξης ειδικά σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος. Ξέρετε αυτά που με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κλπ δημιουργούν …νέες θέσεις εργασίας, …υποδομές και γενικά …ανάπτυξη.
Όπως έχουμε επισημάνει σε πολλές αναρτήσεις αυτά τα … αναπτυξιακά προγράμματα περιλαμβάνουν μελέτες και πάλι μελέτες, φωτοβολταικά στις στάσεις λεωφορείων και άλλα παρεμφερή.

Δεν χρειάσθηκε να περιμένουμε πολύ, μια και το πράσινο σύστημα παραμένει ακλόνητο στη θέση του!!
Με αποφάσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ στις 16/11/2012 εγκρίνεται η δαπάνη 111.000 € ευρώ στο δήμο Ανατολικής Μάνης για κοινόχρηστα ποδήλατα και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας (61.807,50   49.200,00 € αντίστοιχα) !!!! στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015».
Τώρα πώς θα …αναζωογονηθεί η Ανατολική Μάνη με.....
τα ποδήλατα και τους λαμπτήρες, ρωτήστε καλύτερα τους αρμοδίους!!!

Δεν γνωρίζουμε αν με τα ποδήλατα οι κάτοικοι θα μεταφέρουν τις συντάξεις, τους μισθούς, τα φάρμακα και τα παιδιά το πετρέλαιο στα σχολεία ή αν οι λαμπτήρες δοθούν σε ανέργους τουλάχιστον να βλέπουν για να κλαίνε τη μοίρα τους. Ίσως βέβαια να τα χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του δήμου στα πλαίσια της υλοποίησης του νέου … αναπτυξιακού προγράμματος, που έχει την κωδική ονομασία κινητικότητα.
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, σε περίοδο κρίσης όλα ιεραρχούνται με βάση τις ανάγκες του λαού.

Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία …

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης είναι δήμος περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Γυθείου, Σμύνους, Οιτύλου και Ανατολικής Μάνης. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 510,5 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 17.157 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του δήμου ορίστηκε το Γύθειο και ιστορική έδρα η Αρεόπολη.

Αμφιβάλετε ακόμη ότι τη ζωή μας την έχουν κάνει ποδήλατο???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...