Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η … αποκατάσταση του Ηρώδη.

Το έχετε ήδη ακούσει ότι το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την αύξηση των φορολογικών εσόδων έχει τον τίτλο … ¨Ηρώδης¨ και αφορά στην φοροδοτική εξομοίωση κάθε οικογένειας ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών.
Με απλά λόγια οι πολύτεκνοι θεωρούνται πλέον ότι ανήκουν στην τάξη του Μπιλ Γκέητς και πάνω!!!

Γιατί φωνάζετε??? Δεν το περιμένατε??
Δικαιολογίες του στυλ «Πρέπει να φροντίσω τα παιδιά μου» ΤΕΛΟΣ!!!
Αφήστε, που η κυβέρνησή μας έχει … δίκιο!!
Οι μεγάλοι …φιλόσοφοι το είχαν πει καθαρά αλλά εσείς αλλού το μυαλό σας!! ¨Δεν είναι οικονομία να πέφτεις νωρίς στο κρεβάτι για να μην ξοδέψεις το κερί, και στο τέλος να κάνεις δίδυμα¨
Τα παιδιά είναι απόδειξη όρεξης, ορμής, πάθους, αντοχής, κλπ. οπότε τι να συμπεράνει η κυβέρνηση?? Αυτός αντέχει, άρα μπορεί να πληρώσει φόρο! Ενώ οι ανύπαντροι, ελεύθεροι κι ωραίοι με τις συνεχείς εξόδους, τα καμάκια, τα κεράσματα για να εξασφαλίσουν τα … αναγκαία, ξεμένουν από φοροδοτική ικανότητα ??

Επίσης, η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τα σοφά λόγια των προγόνων μας!! ¨Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι¨. Έτσι δεν έλεγαν?? Οπότε με αυτό το μέτρο τα παιδιά γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να περιμένουν για να …πάρουν τα επόμενα 20, 30, 40 χρόνια και βάλε.

Μην σκούζετε.....
λοιπόν!!
Παρηγορηθείτε με τη ρήση του Ευριπίδη ¨Είθε να έχω τη ζωή μου με λίγα πλούτη και καλά παιδιά¨, αλλά και των Κινέζων ¨Εάν έχεις καλά παιδιά, τι να κάνεις τα λεφτά¨.
Τώρα βέβαια υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα ότι και τα καλά παιδιά θέλουν φαγητό, ρούχα, παπούτσια κλπ. Μην με ρωτάτε πού θα τα βρείτε, ρωτήστε τους εθνοπατέρες μας!!!

Δεν λυπάμαι παρά μόνο τις γυναίκες - μάνες, οι οποίες θα ακούν το ¨τι σου κάνω μάνα μου¨ δις, αλλά τη δεύτερη φορά από τα παιδιά, αφού η κυβέρνησή μας φροντίζει να τα κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι στα χρόνια του μνημονίου και της τρόικας, αποτελούν βάρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...