Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα Lagarde: Εμείς τα γράφαμε αλλά δεν μας πιστεύατε!!!

Σήμερα πρώτη είδηση είναι η εμπλοκή του κου Παπακωνσταντίνου στη λίστα Lagarde.

Στις 26/10/2012 σε ανάρτησή μας με τίτλο ¨ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το πρωτότυπο CD με τη λίστα Lagarde!!!¨ εντοπίζαμε την εμπλοκή αυτή, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην επιτροπή της Βουλής.

Να δείτε ότι θα επιβεβαιωθούμε και στην προτροπή μας προς τους αρμοδίους να αναζητήσουν πληροφορίες από την ομάδα των συμβούλων του κου Παπακωνσταντίνου, που σήμερα οι περισσότεροι έχουν βρει καταφύγιο στην πράσινη αγκαλιά του ΥΠΕΚΑ!!

Τότε λοιπόν, μεταξύ αστείου και σοβαρού, γράφαμε τα παρακάτω:

¨Με αυτές τις απαντήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής o  πρώην Υπουργός εξασφάλισε και αυτός θέση επισκέπτη καθηγητή στο HARVARD!!

Η είδηση:
Ο κος Παπακωνσταντίνου έχασε το πρωτότυπο CD με τη λίστα Lagarde, όπως δήλωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής!!

Γιατί σκούζετε δεν καταλαβαίνω. Τι πιο φυσιολογικό!!
Εσείς δηλαδή δεν έχετε χάσει ποτέ CD??? Εμείς προχθές σκοτωθήκαμε στο σπίτι να βρούμε το CD του Παντελίδη, το οποίο τελικά το είχε πάρει κρυφά η γιαγιά σαν σουβέρ για τη μασέλα!! Τι θέλατε δηλαδή, να πρωτοκολεί όλα τα CD, που μοιράζουν αφειδώς οι ¨έγκυρες¨ φυλλάδες??

Ας είναι….
Κινητοποιώντας όλους τους reporters μας τελικά ανακαλύψαμε πρώτοι το πρωτότυπο CD (αρχική φωτο), το οποίο φέρει ιδιόχειρη αφιέρωση της κας Lagarde !!
Το ιστορικό:
Πρωί – πρωί αχάραγο ο Υπουργός χαζεύοντας και ταξινομώντας τα CD από τις εφημερίδες και τα περιοδικά , μπαίνει μέσα στο γραφείο αναψοκοκινισμένο το παιδί για τα θελήματα (ή άλλως Golden Boy) και του......
αφήνει ένα διπλωματικό σάκο.
Τον ανοίγει και τι να δει!!!! Σε ροζ περιτύλιγμα το CD Lagarde !!
Διαβάζει την αφιέρωση, κατσουφιάζει και με τάση για εμετό το πετάει μακριά με στυλ Tσάκι Tσαν και παραλίγο να σφηνωθεί στο πίσω μέρος του αγαλματίδιου της Κιμ Καρντάσιαν, ανάμεσα σε δυο δίδυμους λόφους (…ξέρετε εσείς που), το οποίο κοσμούσε τον περιβάλλοντα χώρο.
¨Αχαΐρευτε!! Το CD της ξινής βρήκες να μου φέρεις??¨.
¨Χάθηκαν τα άπαντα της Τζούλια??¨
 ¨Ούουου να χαθείς αχαΐρευτε (δις)!!!¨
είπε απευθυνόμενος στο παιδί για τα θελήματα. 
Όταν όμως ηρέμησε, μετά από διπλό καπουτσίνο τρώγοντας για πρωινό και ένα πιάτο παπαρδέλες, έκανε κάποιες δεύτερες σκέψεις!!
¨Τι θα πουν οι μεγάλοι αν το μάθουν??¨ αναρωτήθηκε.
Και έξυπνα πράττοντας,  διότι ήδη υποψιάζονταν την απάντηση τους στο ερώτημα ¨τι να το κάνω??¨ και η οποία δεν θα ήταν άλλη από τη ¨βάλτο εκεί που ξέρεις¨, το αντέγραψε σε πιο βολικό και εύχρηστο μέσο αποθήκευσης, δηλ στικάκι.
Αφήστε που έτσι.....
δεν θα υπήρχε περίπτωση να το πουλάνε έγχρωμοι σε δρόμους και πλατείες
Έπρεπε όμως να αποφασίσει τι θα κάνει το πρωτότυπο!!
¨Κρέμασε το έξω από το παράθυρο για να μην κουτσουλάνε τα περιστέρια¨ του είπε το έξυπνο παιδί για τα θελήματα, ο Advisor. Χαμογέλασε για την ενδιαφέρουσα ιδέα, που τον απάλλασσε και από κουτσουλιές και από κουτσουκέλες και το τοποθέτησε με τη ροζ κορδέλα, να βλέπει προς Βουλή μεριά.

Πέρασαν ώρες, μέρες, μήνες και ήρθε η ώρα του ανασχηματισμού.
¨Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος μετακομίζεις Γιώργο¨ είπε ο Giorgo. Στη φάση του αμπαλάζ των προσωπικών δεδομένων θυμήθηκε και το CD. ¨Θα το πάρω μαζί μου και θα το δώσω για ανακύκλωση ¨ αποφάσισε.
Έκτοτε δυο σενάρια κυκλοφορούν:
1: Στη φάση παράδοσης παραλαβής, μπέρδεψε τον κάδο ανακύκλωσης με το σακίδιο της κας Μπιρμπίλη, οπότε το CD ευρίσκεται πάλι πίσω στο τόπο αποστολής του, το Παρίσι.
2: Το έδωσε σε κάποιον από τους συμβούλους του, που μεταφέρθηκαν ομαδικά με λεωφορείο long vehicle της ΕΘΕΛ από το ΥΠΟΙΚ στο ΥΠΕΚΑ.
Σε αυτή την περίπτωση και επειδή οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν βρει προστασία στη σημερινή πράσινη αγκαλιά του ΥΠΕΚΑ, δεν χάνουν τίποτα οι αρμόδιοι εισαγγελείς να το αναζητήσουν από αυτούς.

Φίλοι αναγνώστες
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης,
φανταστείτε αυτά να ελάμβαναν χώρα σε μια πραγματική χώρα…¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...