Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μπιρμπίλη: Παρίσι τέλος !!!

Όμως τα ¨παιδιά¨ της κας Μπιρμπίλη στο ΥΠΕΚΑ και αλλού, ακλόνητα στις θέσεις τους, απολαμβάνουν το παραμύθι της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης !!!

Επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε την αντικατάσταση της κας Μπιρμπίλη από εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ!!!!!
Όπως διαβάσαμε στο protothema:
¨«Dolce vita» στο Παρίσι τέλος για την εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ και πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.
Η κυβέρνηση, υλοποιώντας την εξαγγελία της για δραστικές περικοπές στις υπέρογκες ετήσιες δαπάνες, που αφορούν στην καταβολή επιχορηγήσεων, εισφορών και συνδρομών σε 180 διεθνείς οργανισμούς και άλλες οντότητες του εξωτερικού, αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Γεώργιου-Στυλιανού Πρεβελάκη στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
Ο κ. Πρεβελάκης θα .....
αντικαταστήσει την Τίνα Μπιρμπίλη από τις 10 Ιουνίου 2013.
Όπως είχε γράψει το «Πρώτο Θέμα», η κυρία Μπιρμπίλη είχε βρει τον επίγειο παράδεισό της στο ρομαντικό Παρίσι, απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872 χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας.
Σε καιρούς χαλεπούς για την Ελλάδα και με την ανεργία των γυναικών να βρίσκεται σε επίπεδα-ρεκόρ, η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος εισπράττει μέχρι σήμερα έναν παχυλό μισθό 7.500 ευρώ το μήνα καθαρά, συν 1.000 ευρώ που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, του οποίου το Ελληνικό Δημόσιο έχει την ευθύνη να καλύπτει τα δίδακτρα.
Την ίδια ώρα, ο τρόπος ζωής που έχει επιλέξει, παραπέμπει περισσότερο σε αιώνια φοιτήτρια που δεν πατάει στα μαθήματά της -παρά σε στέλεχος που εκπροσωπεί τη χώρα της στο εξωτερικό…..¨.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φρικτές κατινιές. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη υπουργός περιβάλλοντος, που ασχολήθηκε με το αντικείμενό της. όσο για τα 7.500 υποθέτω ότι τα έπαιρναν και οι προκατοχοί της, και θα τα πάρει και ο κ. πρεβελάκης.
Λάμπης Κ.

katalytikos είπε...

ανωνυμος 7:58
Η ένστασή μας είναι ακριβώς για το ¨αντικείμενό της¨ και όχι για το μισθό.
Πολλές αναρτήσεις μας έχουν σαν θέμα την ¨πράσινη¨ανάπτυξη, που μόνο πράσινη δεν ήταν!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...