Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Όλα στο ... φώς !






Διαίρει και βασίλευε
 










Το ¨δόγμα του ΣΟΚ¨ περιελάμβανε και τη διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος. Το κατάφεραν με πολλούς τρόπους, αλλά βασικά στρέφοντας τους εργαζόμενους τον ένα εναντίον του άλλου, με την συνενοχή των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων, που για χρόνια όλως τυχαίως ελέγχονται από το ίδιο κόμμα, αυτό που μας έμπασε και στο μνημόνιο!

Τώρα στην μηχανή του κιμά έχουν μπει οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων (..όσων έχουν ακόμη δουλειά) και οι δημόσιοι υπάλληλοι … ποιούν την νήσσαν, παρά το ότι θα ακολουθήσει ο θρήνος της  … αξιολόγησης.

Επειδή τα συναισθήματα εναλλάσσονται συνεχώς και ο κόσμος δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, θα προτείνουμε κάποιες λύσεις τουλάχιστον οι μισοί να προσφέρουν … άρτο και θεάματα στους άλλους μισούς και τούμπαλιν και έτσι θα είμαστε όλοι …. μια χαρούμενη οικογένεια.

Όλα, για λόγους διαφάνειας, πρέπει να γίνονται LIVE!
Επομένως ο ρόλος των καναλιών είναι σημαντικός, όπως φυσικά ήταν πάντα.
Ας πάρουμε την περίπτωση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και δείτε πως προτείνουμε να γίνει.
Το ποιός μένει, ποιός φεύγει, θα είναι αποτέλεσμα τηλεπαιχνιδιών, διαδραστικών βεβαίως, για να αποτυπώνεται και η λαϊκή ετυμηγορία αφού εκλογές ούτως ή άλλως δεν φαίνονται στον ορίζοντα.

Ας δούμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα:
1:dancing on ice
Θα συμμετέχουν όσοι υπάλληλοι είναι κοντά στη σύνταξη!
Όποιος δεν θα χρειαστεί γύψο, μετά το τέλος της χορογραφίας που θα περιλαμβάνει πιρουέτες, σπαγκάτα κλπ, αυτός...........

θα μένει σε προσωποπαγή θέση, οι άλλοι … χαιρέτα μας τον πλάτανο 
2: black out
Για όσους είναι μεταξύ 25- 35. Το σενάριο παραμένει το ίδιο με μια μικρή διαφορά. Αντί να πιάνουν ψόφια κοτόπουλα, λουκάνικα κλπ, οι δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν φίδια, κόμπρες, οχιές και κανένα σκορπιό, όλα σε δηλητηριώδη εκδοχή.
Οι παρακάτω περιπτώσεις 3 και 4 είναι για όσους είναι σε βαθιά κατάψυξη!
3: wipeout
Η διαφορά εστιάζεται στο ότι οι λίμνες θα έχουν κανονικούς κροκοδείλους και ανακόντα. Οι ζώντες και αρτιμελείς στο τέλος δικαιώνονται!
4: survivor
Προτείνουμε να λαμβάνει χώρα στον Εθνικό Κήπο, για να έχουν θέα και από τα παράθυρα της Βουλής, αλλά αφού τον γεμίσουν πρώτα με πεινασμένα λιοντάρια, τίγρεις και καμιά λεοπάρδαλη!!
Εναλλακτικά μπορούν να μεταφέρουν τους διαγωνιζόμενους σε ένα πεδίο βολής, όπου διεξάγονται βολές με κανονικά πυρά και ο … σώζων εαυτόν, παραμένει και προάγεται και στον Α βαθμό του ενιαίου μισθολογίου..
5: dancing with the stars
Για ηλικία από 35 – εφεδρεία. Το γνωστό χορευτικό σκηνικό, αλλά χωρίς τους stars. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα χορεύουν στην μέση της Συγγρού ή εναλλακτικά στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και σε ώρα κίνησης.

Τώρα για όσους έχουν βύσμα προτείνουμε να διαγωνίζονται στο
6:master chef
Όποιος θα καταφέρει να βράσει νερό, τότε παραμένει και προάγεται σε σύμβουλο Υπουργού!

                                 Ο θάνατος σου, η ζωή μου!
                                   ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ.....
Γελάτε εεε?
Στην επόμενη ¨κλήρωση¨, μπορεί να είστε εσείς ο … τυχερός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...