Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

BREAK NEWS: ο Αγ. Βαλεντίνος ανέβαλε την επίσκεψη του στην Ελλάδα λόγω ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΙΙ !

Φωτο από: quitor.com
          MNHMONIO ΙΙ: Το σέρβιραν al dente και μας έπεσε βαρύ!

Achtung Achtung ! Εάν δεν ψηφισθούνε τα μέτρα και να φιληθούν παθιασμένα Τρόικα και Πολιτικό Προσωπικό, ξεχάστε τον Αγ Βαλεντίνο!

Φίλοι, η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, 14/2 και Τρίτη.
Οι διαφημίσεις για τα sexy εσώρουχα δίνουν και παίρνουν.
Μετά όμως και από τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ, εντοπίζουμε κάποια προβλήματα, στο πώς θα φορεθούν. Το βλέπετε ξεκάθαρα στην αρχική φωτογραφία.
Βέβαια το ντεκόρ έχει στηθεί. Κόκκινες κορδέλες, κορδόνια, κραγιόν παντού. Μου έκανε φοβερή εντύπωση, γιατί όπως ξέρετε είχα συνηθίσει το πολύ πράσινο, λόγω της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης.
Ρώτησα λοιπόν με το στόμα ανοικτό:
¨Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί τα βλέπω όλα κόκκινα.¨
¨Για να αποφύγουμε τις πλημμύρες, σπάσανε οι κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση¨ μου απάντησαν!
Εντάξει λοιπόν από κόκκινο καλά πάμε, αλλά πρέπει να ετοιμάσουμε και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
1: Πρέπει να ερωτευθούμε. Όμως σαν λαός, όπως και να το κάνουμε, είμαστε ερωτεύσιμοι. Δεν βλέπετε, τι στενό μαρκάρισμα μας κάνουν Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί κλπ?  Οπότε, μένει μόνο να διαλέξουμε. ….καλό παιδί να ναι και όλα τ΄ άλλα τα βρίσκουμε.
2: Το σημείο G στη μνημονιακή εποχή είναι το φαΐ !
Μέρα πού ΄ναι, επιβάλλεται επίσης να είναι και αφροδισιακό!
Εμείς για να καταλήξουμε, το … πήραμε ανάποδα, δηλ αποκλείαμε φαγητά, για να καταλήξουμε τελικά σε αυτό που ταιριάζει στη δική μας περίπτωση. Φυσικά με μοναδική αιτιολογία τη … γεύση. Μην φανταστείτε για οικονομικούς λόγους.  Όοοοοχι!!!!! ..λεφτά υπάρχουν!!!!
Ο κατάλογος των αποκλεισμένων περιλαμβάνει:
Μαύρη τρούφα, καρπάτσιο τόνου, μπουκέτο καραβίδας, τον καπνιστό σολομό, τα καραμελωμένα , όλα τα σε ταμπουλέ – βελουτέ – βινεγκρέτ, τις καραβιδοουρές , τον αστακό και την αστακομακαρονάδα, το χαβιάρι, το προσούτο κλπ.
Στο τέλος θυμήθηκα και στον παραπάνω κατάλογο πρόσθεσα και την ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑ, έτσι γιατί δεν μου αρέσει το όνομα!
Το έτερον ήμισυ επέμεινε σε..........

θαλασσινά αφροδισιακά,  όπως μύδια στρείδια κλπ. Πείσθηκε όμως μετά το επιχείρημά μου ότι οι Τροϊκανοί τα έχουν φάει όλα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο, που έχουν αναλάβει κατ εντολή των δανειστών.
Καταλήξαμε, με πολύ σκέψη ομολογουμένως, στα αντίδια αφού προσομοιάζουν με τα στρείδια - μύδια και κάνουν και ομοιοκαταληξία! Ένα ακόμη αίτημα έγινε αποδεκτό, να τα συνοδεύσουμε και με μια μεγάλη κόκκινη καφτερή πιπεριά έκαστος. Επέμεινε, τι να κάνω (…ο σάρακας, που λέει ο Κρητικός φίλος)! Πού να ξέρει ότι με αυτά που ζούμε, ούτε και με ένα κιλό Viagra δεν…..δέντρο, που λέει και ο Ποιητής!
Τέλος,
3: Πού θα γιορτάσουμε?
Εδώ δεν υπήρξε διαφωνία. Ομοφώνως αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε την Κυριακή στο Σύνταγμα, κουβαλώντας σε τάπερ το menu που επιλέξαμε.

Αδέρφια, καιρός να ερωτευθούμε ομαδικά και να δείξουμε την αγάπη μας στους … άλλους! Ας ερωτευθούμε όλοι στο Σύνταγμα και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας!! Δυο μέρες νωρίτερα, μικρό το κακό. Θα βγάλουμε και δίσκο για τους άπορους Βουλευτές, που δεν θα δουν ξανά την Βουλή! Θα βγάλουμε και αναμνηστικές φωτογραφίες! Και ότι άλλο προτείνετε!

Υ.Γ: Την Κυριακή σταματάμε την ανωνυμία, διότι είναι πολύ εύκολο να μας αναγνωρίσετε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Θα κρατάμε ένα τάπερ και θα ήμαστε αναψοκοκκινισμένοι (.. από την καφτερή πιπεριά)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...