Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πολυνομοσχέδιο: ¨Ξαφνικός θάνατος και άλλες διατάξεις¨



Απόσπασμα από την αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου:

¨ …Μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων, την ψυχήν του δούλου σου, Σώτερ, ανάπαυσον, φυλάττων αυτήν εις την μακαρίαν ζωήν, την παρά σοι, φιλάνθρωπε…¨.




Ο θάνατος, σύμφωνα με τη διδασκαλία του χριστιανισμού, αποτελεί μετάβαση από τον φθαρτό υλικό κόσμο στην αιώνια ζωή.
Φαίνεται ότι αυτό είχαν στο μυαλό τους οι συντάκτες των 108 άρθρων του πολυνομοσχεδίου με το γενικό τίτλο ¨Ξαφνικός θάνατος και άλλες διατάξεις¨, το οποίο συζητείται στη Βουλή.

Στόχος του ¨πολύ¨ και ¨νομοσχεδίου¨ είναι η …σωτηρία μας, η …ανάπτυξή μας, η …δόση μας και γενικά  η … ευτυχία μας ( …γ@μώ την ατυχία μου).  
Όμως, κάποιοι ειδικοί ισχυρίζονται...
ότι θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αιώνια ζωή ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός .

Να θυμίσουμε στους εμπνευστές ότι το ¨πολυ¨ εκτός από τη λέξη ¨νομοσχέδιο¨ μπαίνει ως πρώτο συνθετικό και σε πολλές άλλες λέξεις όπως: πρίζα, μηχάνημα, μέτρο, κλινική, Πάνου, κατοικία, μ@--@ς, κλπ

Και ενώ αυτοί … νομοθετούν σφάζοντας ή σφάζουν νομοθετώντας (…ίδιο είναι), εμείς ξεκινήσαμε ήδη την επανάσταση της ξαπλώστρας και με αντηλιακό δείκτη προστασίας, δια του ψεκάσματος, από 100 και πάνω!

Ως επίλογο παραθέτουμε εναλλακτικά:
Α) Tην επιμνημόσυνο ακολουθία.
Εάν επιθυμείτε να την ακούσετε, πριν σας την …τραγουδήσουν άλλοι και μάλιστα δεν θα έχετε την δυνατότητα να την ακούτε ακόμη και σε high volume, τότε πατήστε ΕΔΩ
Β) Το τραγούδι ¨δεν πάει άλλο¨ ΕΔΩ

It’s up to you!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...