Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κάποιοι, τώρα ¨ανακαλύπτουν¨ το χορό των εκατομμυρίων γύρω από την ¨ανακύκλωση¨

Όταν κυρίως blogs, μεταξύ αυτών και εμείς,  έγραφαν για το πάρτυ της ¨ανακύκλωσης¨ στη χώρα μας, τα ΟΙΚΟ-ΜΜΕ έκαναν την πάπια !!! Τώρα όμως φαίνεται διαισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα των αποκαλύψεων και προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από το σύστημα-κύκλωμα, το οποίο βοήθησαν να … μεγαλουργήσει !!!

Πρόσφατα λοιπόν ο ΣΚΑΪ έκανε μια τρομερή …ανακάλυψη, την οποία αναδημοσίευσαν και πολλά άλλα οικολογικά sites και blogs!!!!
Επιτήδειοι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, «περνούν» χιλιάδες τόνους απορριμμάτων, ως ανακυκλώσιμα υλικά και καρπώνονται τα σχετικά κονδύλια και την ίδια στιγμή «εντελώς συμπτωματικά» ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις εγκαταστάσεις τους εκδηλώνονται πυρκαγιές, εξαφανίζοντας τα ίχνη του εγκλήματος…¨.

Μήπως δεν το γνώριζαν τα ¨οικολογικά¨ επιτελεία των ΟΙΚΟ-ΜΜΕ?? Τώρα το ανακάλυψαν μετά από 20 χρόνια??
Και αν δεχθούμε ότι τώρα το ανακάλυψαν, γιατί δεν αναφέρουν και αυτούς που σέρνουν το χορό των εκατομμυρίων??
Λέτε να μην άκουσαν για...
τα συστήματα ανακύκλωσης και τις ....μη κερδοσκοπικές εταιρείες??

Λέτε να τους είναι άγνωστα τα ονόματα των στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και των ΜΚΟ, τα οποία για 20 χρόνια διαχειρίζονται - λυμαίνονται τον κλάδο προς ίδιον όφελος και όχι του περιβάλλοντος??  Αφού στα τηλεοπτικά ¨παράθυρά¨ τους,  είχαν και έχουν πιάσει στασίδι όλοι οι …ειδικοί, οι …αρμόδιοι και οι …διαχειριστές!  Ή μήπως δεν γνωρίζουν πώς έχει στηθεί το κύκλωμα??

Αδέρφια, για να πείσετε για τις όψιμες καλές προθέσεις σας, πείτε ονόματα και διευθύνσεις!!! Αλλιώς μην αποπροσανατολίζετε!!!!
Γιατί, όταν θα γίνουν οι πραγματικές αποκαλύψεις ο κόσμος θα τρίβει τα μάτια του και πολλοί ¨οικολόγοι¨ θα κάτσουν στον πάγκο - εδώλιο που τους ταιριάζει (στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)!!!

Προσθέστε στα παραπάνω και την είδηση ότι ¨ολοκληρώθηκε η προεπιλογή των υποψηφίων για τα απορρίμματα στην Αττική¨, με τις γνωστές εταιρίες: ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις- ΗΛΕΚΤΩΡ, ARCHIRODON Group NV- INTRAKAT- ENVITEC, ΜΕΤΚΑ- Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης, NOVAERA ΕΛΛΑΣ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή- ΔΕΗ,  J&P ΑΒΑΞ- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, οπότε συμπληρώνεται το παζλ.

Υ.Γ: Να δείτε που στο τέλος θα ¨ανακαλύψουν¨ και το τρίγωνο: Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση – Εξασθενές Χρώμιο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...