Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Παπανδρέου πάλι με το Club de Madrid

Μας ετοιμάζουν την … Next Generation Democracy (NGD) !!!!

Ο Παπανδρέου μετά την συνάντηση με τον Βενιζέλο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Φλωρεντία, όπου θα συμμετάσχει ως μέλος του Club de Madrid σε συνέδριο (από 24/11/2014 – 25/11/2014) με τίτλο ¨Δημοκρατία και Ανθρώπινα Δικαιώματα σε παρακμή: Μία Έκκληση για Δράση.¨
Οργανώνεται  από το Club de Madrid και το  Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights και φιλοξενείται από το  European University Institute (EUI)

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει πολλές συνεδρίες, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και η σύνοδος ολομέλειας θα είναι ανοιχτή σε ένα ευρύτερο κοινό από εθνικές και τοπικές αρχές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, think tanks, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα.

Όπως δηλώνουν ....
οι οργανωτές στη σχετική σελίδα (ΕΔΩ) είναι μια πολιτική διαλόγου για να εξετάσει την κατάσταση της δημοκρατίας και να σηματοδοτήσει την έναρξη της Επόμενης Γενιάς Δημοκρατίας (NGD) με βάση ένα σχέδιο που έχει προετοιμάσει το Club de Μαδρίτης.
Ισχυρίζονται ότι ο γενικός στόχος της NGD είναι να ενδυναμώσει τη δημοκρατία για να ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών και να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Για το Club de Madrid έχουμε μιλήσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας (ΕΔΩ)

Φίλοι αναγνώστες

Όταν ακούμε μεγάλα λόγια και ειδικά από … CLUB, ένας φόβος μας κυριεύει για το τι ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...