Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΩΠΟΣ: Των ¨Ομάδων Εργασίας¨ και των ¨Επιτροπών¨ το …σιδηρούν κιγκλίδωμα !!!



Κύριοι της Κυβέρνησης,

οι επιτροπές και οι ομάδες εργασίας είναι απαραίτητες, αν έχετε αποφασίσει να μην κάνετε τίποτα.




Ποιος τους είπε ότι με τις ομάδες εργασίας και τις επιτροπές λύνονται τα προβλήματα. Αν ήταν έτσι, η χώρα μας, που για ψύλλου πήδημα συστήνει και από μία, θα είχε λύσει όχι μόνο τα δικά μας προβλήματα αλλά του πλανήτη, ίσως και του σύμπαντος.

Μην παιδεύεστε !!! Το μάθαμε πλέον !!!
Οι συνευρέσεις αυτές είναι για να συγκαλύπτουν και όχι για να αποκαλύπτουν προβλήματα.
Όπως συνήθως συμβαίνει, διορίζουν κάποια δικά τους παιδιά, με έτοιμο το τελικό συμπέρασμα και πόρισμα, συσκέπτονται για να μην σκέφτονται και με κρουασάν, finger food, καφέ και αναψυκτικά, λέγοντας και καμιά μ@____ για να περάσει η ώρα, κάνουν το μαύρο άσπρο και αιτιολογούν το ρηθέν υπό της εξουσίας.

Η Πρώτη Φορά Αριστερά έχει ...
σπάσει όλα τα ρεκόρ σε σύσταση ομάδων εργασίας και επιτροπών !!!.
Άπειρες συσκέψεις σοφών, λιγότερο σοφών ενίοτε και χαζοχαρούμενων, λαμβάνουν χώρα καθημερινά στα σαλόνια του δημοσίου.

Όπως δήλωσε:
¨…. θεσπίζει μια ομάδα εργασίας για τον συντονισμό και την εύρεση λύσεων στο ακανθώδες αυτό ζήτημα. Στην ομάδα εργασίας συμμετέχουν σε πρώτη φάση ειδικοί τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Υπουργείο και όταν ωριμάσει ένα σχέδιο δράσης θα εμπλακούν και όλοι όσοι έχουν την αρμοδιότητα και την τεχνογνωσία να συμμετάσχουν….¨.

Κε υπουργέ, το σοβαρό πρόβλημα του ΑΣΩΠΟΥ δεν προσφέρεται για φτηνές πολιτικές. Μέχρι να έρθει η …ωρίμανση, πιστεύουμε γνωρίζετε ότι ακόμη και σήμερα η ευρύτερη περιοχή του ΑΣΩΠΟΥ ζέχνει από τη τοξική ρύπανση, με την ευγενή χορηγία της μαφίας διαχείρισης αποβλήτων !!!
Μια ερώτηση:
Αυτοί οι ¨ειδικοί¨ του υπουργείου και της περιφέρειας ζούσαν σε άλλη χώρα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ξαφνικά θα μας εμφανίσουν το λαγό από το καπέλο ???
Παράκληση!!! Μην μας δουλεύετε άλλο …
Και κάτι ακόμη…
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να το θάψουν, το σκάνδαλο του ΑΣΩΠΟΥ με τις σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού, θα αποκαλυφθεί !!!

Σχετικές προηγούμενες αναρτήσεις μας ΕΔΩ ΕΔΩ  ΕΔΩ  ΕΔΩ

Υ.Γ: Συνολικά τα τελευταία χρόνια της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης πρέπει να έχουν συσταθεί τουλάχιστον είκοσι (20) ομάδες εργασίας και επιτροπές για τον ΑΣΩΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...