Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΝΟΜΑ: ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!!!!!


του συνεργάτη Sisifus
        
Όπως είναι γνωστό, από 1-1-2011 τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «εκτάκτου» ανάγκης, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ! Η αυτοδιοίκηση φόρεσε τα καλά της για να τον υποδεχθεί, κρέμασε σημαίες σωτηρίας, τραγούδησε εμβατήρια και μοίρασε αφειδώς φιλιά!!! Πολλά φιλιά!!!! Και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει??????
Επί μήνες, ο αρμόδιος Υπουργός διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους ότι ο φίλτατος Καλλικράτης θα δώσει λύσει σε όλα τα προβλήματα της διοίκησης, της οικονομικής διαχείρισης πόρων και πάνω από όλα της εξυπηρέτησης του πολίτη κ.λ.π, κ.λ.π.
Το πρώτο έγγραφο «αλλαγής» αφορούσε στις ταμπέλες (Δεκέμβρης του 2010 ήτανε, θαρρώ). Η εντολή ήταν ρητή, κατηγορηματική, ενδεικτική της αποφασιστικότητας και του σθένους του νέου «καθεστώτος». Διέταζε εν ολίγοις να κατέβουν άμεσα όλες οι ταμπέλες που ανέγραφαν τη λέξη «Νομαρχία» και να αποσταλούν άμεσα οι παραγγελίες για τις νέες που θα ανέγραφαν «Περιφέρεια». Τα μέτρα (στήθους, περιφέρειας, γλουτών) πάρθηκαν αστραπιαία!
Οι υπάλληλοι πέταξαν τα μολύβια τους και κρεμάστηκαν στα μπαλκόνια και στις ταράτσες, τρομαγμένοι! «Τράβα γάϊδαρε τη ρίζα», που έλεγαν και στο χωριό μου!
Οι παλιές ταμπέλες ξεκρεμάστηκαν με αυτοθυσία των συμμετεχόντων στην ηρωϊκή αυτή προσπάθεια και κίνδυνο κατά ζωής και έφραξαν και τον τελευταίο ελεύθερο χώρο στο ήδη ασφυκτικό εργασιακό περιβάλλον. Αν σκίσουμε και κανένα καλσόν, δε χάθηκε ο κόσμος!! Ο Καλλικράτης να είναι καλά!!! Και οι καινούργιες, πότε θα έρθουν???
Μη μπερδεύεστε και μην ανησυχείτε!! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Μια σκισμένη και ολίγον βρώμικη (μάλλον λόγω καθαρής ατμόσφαιρας) Ελληνική Σημαία δίνει το στίγμα της δημόσιας υπηρεσίας!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Αφού δεν έχουν έρθει ακόμη οι ταμπέλες (πρώτο επείγον καλλικρατικό έγγραφο), πιστεύετε ότι έχει αλλάξει κάτι κατά τα λοιπά??
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βεβαίως και άλλαξε! Φιληθήκαμε για μια και μόνη φορά μέσα σε κλίμα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας.
ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...