Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Οι μη αρεστοί εξαναγκάζονται σε παραίτηση δια της … ¨αναβαθμίσεως¨ !

Η ¨Αναβάθμιση¨ με το αγγελικό … πρόσωπο

Πριν λίγο καιρό και σε ανύποπτο χρόνο είχαμε επισημάνει για την περίπτωση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος ότι ¨η αναβάθμιση ενίοτε μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα
Φαίνεται ότι αυτή η τακτική ακολουθείται ευρέως και σε άλλες περιπτώσεις, στα χρόνια της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης.
Η ¨αναβάθμιση¨ συνήθως εμφανίζεται όπως στην αρχική φωτό και με αυτό τον τρόπο παρακάμπτονται όλες οι αντιστάσεις και παράλληλα διευκολύνεται η πέψη!
Η σημαντική είδηση των τελευταίων ημερών είναι ότι δυο οικονομικοί εισαγγελείς, οι κύριοι Μουζακίτης και Πεπόνης ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από την θέση του οικονομικού εισαγγελέα αφήνοντας σαφείς αιχμές στην παραίτησή τους για οικονομικά συμφέροντα, που τελικά δεν τους επέτρεψαν να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Λένε επίσης ότι έλαβαν γνώση σχεδίου νόμου το οποίο προβλέπει την αντικατάστασή τους λόγω … αναβάθμισης της υπηρεσίας.

Παλιά ,γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή!!!!!
Όταν μια υπηρεσία, φορέας ή πρόσωπο δεν ¨συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις¨ και αν έχει …προκάμει να δημιουργήσει καλό όνομα στην κοινωνία, τότε ακολουθεί η  ¨διάλυση¨ δια της αναβαθμίσεως!! Εάν είναι δύσκολη αυτή η περίπτωση, τότε επιλέγεται η τακτική της ¨συγχώνευσης¨.
Τα δύο τελευταία χρόνια σκεφθείτε τι … αναβαθμίστηκε στον δημόσιο τομέα και πού οδήγησε αυτή η πρακτική.
Έτσι λειτούργησε από την πρώτη μέρα η πράσινη ανάπτυξη και συνεχίζει με οικουμενικό περιτύλιγμα!
Στην περίπτωση των Εισαγγελέων και στην περίπτωση των Επιθεωρητών υπάρχουν πολλά κοινά σημεία με σημαντικότερο ότι ΕΘΙΞΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
Βέβαια, στην περίπτωση των Εισαγγελέων υπήρξε παραίτηση
και κείμενο παραίτησης και δημοσιότητα. Στην περίπτωση όμως των Επιθεωρητών δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάτι ανάλογο, αλλά  σημειώνουμε  ότι ήδη ο προσανατολισμός της υπηρεσίας άλλαξε και τα πράγματα ¨μαλάκωσαν¨ … ανεξήγητα.

Έχουμε πολλές φορές αναρωτηθεί και χωρίς να είμαστε υπέρ της συνωμοσιολογίας:  Είναι τυχαίες αυτές οι κινήσεις ή ακολουθείται κατά γράμμα ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ή επί το Ελληνικότερον ROAD MAP σχεδιασμένος πριν από πολλά χρόνια?
 
Υ.Γ:
Αδέρφια!  Πολύ στο ¨666¨ γυροφέρνει το χρηματιστήριο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...