Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικο ανέκδοτο μετά μουσικής


Ναυτικός έλλειπε δυο χρόνια και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του την παραμονή της πρωτοχρονιάς, χωρίς να ενημερώσει τη γυναίκα του, έτσι για να της κάνει έκπληξη.
Καθυστερεί όμως λόγω κακοκαιρίας και βλέποντας ότι δεν προλαβαίνει πριν την έλευση του καινούριου χρόνου, αποφασίζει με άλλους ναυτικούς να το γιορτάσουν μόνοι τους.
Αρχίζουν τα ουίσκι, τις μπύρες και τα χρωματιστά ποτά και … καταφέρνουν σε λίγη ώρα και πριν πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, να μην βλέπουν τη μύτη τους!
Φθάνει με το καλό ο ναυτικός μετά τα μεσάνυχτα, και ντίρλα στο μεθύσι πάει σπίτι. Ανοίγει με τα χίλια ζόρια την εξώπορτα  και αποφασίζει να πάει να την πέσει για ύπνο ήσυχα και χωρίς να ανάψει το φως, για να μην ξυπνήσει τη γυναίκα του.
Ανοίγει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ψαχουλεύοντας και  τρεκλίζοντας με προτεταμένα τα χέρια ακουμπά πρώτα το κομοδίνο και μονολογεί χαμηλόφωνα με ικανοποίηση: ΝΑ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ! συνεχίζει λίγο αριστερά και ψιθυρίζει: ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! Συνεχίζει ψαχουλεύοντας από τα πόδια στο κεφάλι: ΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ! Το παίρνει αλλιώς και πάει από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ψαχουλεύει πάλι, με φορά από τα πόδια στο κρεβάτι και … αναφωνεί!

ΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ !!!!!!!!!!!!!

ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν ψαχουλεύουμε όταν γυρνάμε σπίτι μεθυσμένοι! Την πέφτουμε για ύπνο και …. ο Θεός βοηθός !!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...