Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ριζικές αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του MEGAλου καναλιού !!!

Άλλα κόλπα !!!

Για να αντιμετωπίσουν την κατρακύλα των ποσοστών τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ριζικές αλλαγές.
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι η συνταξιοδότηση της κας Olga ως ευδοκίμως τερματίσασα. Στο επιχείρημά της ¨η γριά κότα έχει το ζουμί¨, η απάντηση ήταν ¨η πουλάδα κάνει τον πετεινό και λαλεί¨!
Στη θέση της προσέλαβαν εκφωνήτρια έκπληξη !!!

Μετά από πολύμηνες μυστικές επαφές και διαπραγματεύσεις κατάφεραν να προσλάβουν την κα Mia Zarring τηλεπαρουσιάστρια ρώσικου καναλιού, η οποία εκφωνεί το οικονομικό δελτίο.
Εάν δεν την γνωρίζετε την κυρία Mia Zarring  δείτε ...
τη φωτό της και θαυμάστε τα εκπληκτικά προσόντα του curriculum vitae (CV). Σημειώστε επίσης ότι η κοπέλα εξειδικεύεται στα surplus (πλεονάσματα) πρωτογενή, δευτερογενή κ ά και γενικά σε ότι χαρακτηρίζεται XXL

Οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους τρίβοντας όχι μόνο τα χέρια τους. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά και τα εντατικά μαθήματα ελληνικών, αλλά όπως εκτιμούν δεν είναι και απαραίτητη προϋπόθεση, αφού άμα τη εμφανίσει στο γυαλί ποιος … χέ-ει  τι λέει, πως το λέει και σε ποια γλώσσα το λέει….
Καλού κακού στην αρχή θα λέει δυο τρεις λέξεις  όπως ¨πλεόνασμα¨, ¨ποτάμι¨, ¨ανάπτυξη¨ και ενδιάμεσα θα επαναλαμβάνει τη ρώσικη λέξη ¨ντα¨, λέξη που ξέρουν πολλοί, ειδικά συνταξιούχοι, αφού πολλές συντάξεις κάθε μήνα μεταναστεύουν προς Ρωσία.

Η άποψή μας, με το χέρι …στο γυαλί, είναι ότι θα πείθει η κοπέλα!!!
Άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, γέροι και παιδιά θα χάσκουν έμπροσθεν της οθόνης με ελαφριά ζαλάδα ρουφώντας κυριολεκτικά αυτά που θα βλέπουν και αυτά που δεν θα ακούν.
Βέβαια θα αλλάξουν τα σκηνοθετικά κόλπα ειδικά όσον αφορά στο μέγεθος των τηλεπαράθυρων. Το μέγεθος τους θα μειωθεί δραστικά  όπως αυτό του φεγγίτη, έτσι ώστε να χωρέσουν τα προσόντα της κυρίας. Επίσης, οι σχολιαστές εκτός από τις παρωπίδες, που έχουν καθιερωθεί τα χρόνια του μνημονίου, θα εφοδιασθούν και με  XXL σαλιάρες.

Έτσι κρίνουν δανειστές και εργολάβοι ότι θα επικοινωνήσουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τις μνημονιακές επιτυχίες του τελευταίου έτους. Ελπίζουν και στοχεύουν ότι με ένα χαλαρωτικό δελτίο ειδήσεων οι ψηφοφόροι μέσα  σε πλήρη αποχαύνωση θα οδηγηθούν στις κάλπες στις επικείμενες εκλογές και το αποτέλεσμα θα κριθεί με διαφορά στήθους.

Τα συνθήματα που ήδη δονούν το κτίριο του μεγάλου καναλιού είναι:
  • άλλο τα αυγά μάτια και άλλο να σου βγουν τα μάτια.
  • καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά ο ΣΥΡΙΖΑ!!
 Το XXL βιογραφικό της κυρίας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...