Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΟΛΑΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (21-26/2/2011)


Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα μετά τον αγώνα Ολυμπιακού Παναθηναϊκού
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα όταν μου ανακοίνωσαν ότι, παράταση της λιτότητας μέχρι τουλάχιστον το 2015 σηματοδοτεί το «Μνημόνιο Νο 4», με νέα μέτρα ύψους 23 δισ. ευρω.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα και με το ταξίδι του Πρωθυπουργού σε Γερμανία, Φιλανδία για την επιμήκυνση του δανείου, που εξελίχθηκε επεισοδιακά  με τη  διάλεξη σε πανεπιστήμιο  του Βερολίνου.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα όταν με πληροφόρησαν ότι, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Τετάρτης, στην κυβέρνηση εδραιώνεται η αίσθηση(!!!) ή και η εκτίμηση(!!!) ότι οι κοινωνικές αντιδράσεις στην ακολουθούμενη πολιτική εισέρχονται σε μία νέα δυναμική φάση.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα που δεν δίδεται λύση στο πρόβλημα των μεταναστών απεργών πείνας.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα όταν έμαθα ότι έφαγαν μια αρκούδα στα Γρεβενά ως… κυρίως πιάτο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευυπόληπτου πολίτη της περιοχή.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα που η κυβέρνηση  δεν δίνει λύση στο θέμα της κατασκευής XYTA στην Κερατέα.
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα  μετά τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι η εξασφάλιση της τέταρτης δόσης του δανείου, "συνιστά άλλη μια διάψευση της εγχώριας και διεθνούς καταστροφολογίας....."
Κάπως έτσι, όπως δείχνει η φωτογραφία, αισθάνθηκα  και την Τσικνοπέμπτη όταν αντί για κοψίδια τσικνίσαμε με ..καπνιστό σ(τ)ολ(αι)ωμό (δηλ ..τσίκνα από τις ταβέρνες της γειτονιάς)

Δεν βλέπω φως!!!!!!….. βάζω να ακούσω μια ωραία εκτέλεση του τραγουδιού του Δ. ΤΣΑΚΝΗ,     ΜΠΑΛΑΜΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...