Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΡΙΣΗ, Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ


Τι μέρα και αυτή σήμερα!!!  Από όλα έχει ο μπαξές. Επικαιροποιημένο μνημόνιο (version 3), + 50 δις ευρώ, κόντρες με την τρόικα, REAL ESTATE, σενάρια εκλογών και ότι άλλο βάζει ο νους σας, αλλά …… πάνω από όλα, σήμερα προτεραιότητα έχει… ο έρωτας.
Άγιος Βαλεντίνος είναι Αυτός. Τόπο στην οργή, ας ξεχάσουμε την κρίση και ας το ρίξουμε για λίγο στο..... τραλαλά!  Εγώ αυτό θα κάνω.
Το πλαίσιο που πρέπει να κινηθούμε σήμερα είναι:
  • Από το πρωί, αμέσως μετά το φιλί στο έτερον ήμισυ (νόμιμο ή παράνομο), δείξτε και την αγάπη σας στα ΜΜΕ. Αρχίστε να φιλάτε το γυαλί της τηλεόρασης, αλλά τα παθιάρικα φιλιά κρατήστε τα για τις οκτώ το βράδυ, για τους παρουσιαστές, .. τριες των ειδήσεων!!
  • Έστω σήμερα και μόνο, μη χρησιμοποιείστε την απάντηση ¨σκ…α¨, όταν σας ρωτάνε το πρωί Τι κάνεις??  Πως είσαι??
  • Προσοχή για όσους ή όσες… παίζουν σε πολλά ερωτικά ταμπλό, ειδικά αν είναι παντρεμένοι!! Τα SMS, οι κάρτες, οι ευχές κλπ πρέπει να γράφονται με πολύ προσοχή, για να μην βρεθείτε στο πονηρό ραντεβού με περισσότερα του ενός πρόσωπα και τότε άντε να βρεις δικαιολογία!! (Θυμήσου το ανέκδοτο ¨κερατούκλη…. είσαι και μαρτυριάρης!!¨).
  • Για τους ελεύθερους… υποχρεώσεων, αν προς το τέλος της βραδιάς, λίγο πριν ή λίγο μετά τα ζουζουνίσματα, πέσει η ερώτηση ¨πότε θα παντρευτούμε ..αγάπη μου??¨ , η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και ξερή ¨μετά το μνημόνιο¨ (δηλ ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι).
  • Το πράσινο, κάτι από natura, ας ξαναφορεθεί από τους κυβερνώντες . Έχω μια υποψία …. ότι τα έχουν βάψει μαύρα. Ακόμη και οι συνταξιούχοι είναι διατεθειμένοι αυτή τη μέρα, να δουν με άλλο μάτι τη ΜΕΡΚΕΛ, το ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, τον ΝΤΕΡΟΥΖ αλλά περισσότερο το ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ.
  • Οι έχοντες περιβαλλοντικές ανησυχίες, σήμερα ας ξαποστάσουν από τις  δεντροφυτεύσεις. Πράσινοι, οικολόγοι, χορέψτε αέρινα – αιολικά - φωτοβολταικά, όλα με πράσινα δάνεια προς το παρόν, μέχρι να κοκκινίσουν από τον Τειρεσία.
  • Τα ζευγάρια σε κρίση, λόγω της κρίσης, ας πιαστούν χεράκι – χεράκι και επιβάλλεται μέρα που είναι, μια βόλτα στο καθιστικό , στο μπαλκόνι και στο τέλος…. στην κρεβατοκάμαρα.
  • Μην ξεχάσουμε και τους μετανάστες. Η σειρά μας να τους προσφέρουμε ένα λουλούδι στο φανάρι, για να καταλάβουν πως πρέπει να μας υποδέχονται στις χώρες τους…. σε λίγο καιρό.
  • Προσοχή, οι τυχόν διαδηλωτές σήμερα, πετούν μόνο κόκκινα (...πασχαλινά) αυγά.

Δεν μπορώ να σας βλέπω άλλο πεσμένους!!
Αισιοδοξία !! Όλα μπορούν να αλλάξουν!!
….σαν να άκουσα την ερώτηση – Πότε??
.. απαντώ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ!!
(δηλ. σήμερα!!!)

Και μια απορία:
Πού χάθηκε η Πετρούλα ρε παιδιά,… να ηρεμήσει λίγο τους τροικανούς???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...