Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΟΛΑΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για όσους δεν πρόλαβαν να σερφάρουν την εβδομάδα που πέρασε (..περίπου) , διαβάστε διαγωνίως, ένα γρήγορο κολάζ εσωτερικών ειδήσεων.

Για μια εβδομάδα κοσμεί την αρχική σελίδα στο www.protothema.gr με θέμα: «Wanted» για... καυτό γυμνό η Τζολί!»
        (Ο καθένας θαυμάζει ότι θέλει, εγώ σαν καλιτέχνης το tatoooooooooo…..)
Break news
1: Ανακάλυψαν τυχαία τη θεραπεία της φαλάκρας
2: Πρόταση συγχώνευσης κατέθεσε η Εθνική στην Alpha Bank 
3: Αρνήθηκε την πρόταση η ALPHA BANK!!
(τί θα κάνω τις μετοχές που έτρεξα και αγόρασα????.....μην το πείτε ...ξέρω την απάντηση σας)

Η εβδομάδα φάνηκε να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.
Έρωτά μου, έρωτά μου, έρωτά μου… Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το άσμα  και να!!
Παραλίες, βραχονησίδες, λιμάνια και αεροδρόμια περιλαμβάνει η λίστα των προς αξιοποίηση ακινήτων που καταρτίζει η κυβέρνηση. Θυμώνει αμέσως η κυβέρνηση, όχι επί της ουσίας, αλλά για τα διαδικαστικά και τους “κανόνες συμπεριφοράς” των εκπροσώπων της Τρόικας και αχός βαρύς ακούγεται: " Δεν θα ανεχθώ ως βουλευτής και ως πολίτης ,νέα εμφάνιση των Τροϊκανών"..."Ο κύριος Παπακωσταντίνου να τους κόψει αυτά τα σούρτα φέρτα¨
Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών αλλά και πώλησης ελληνικής γης έβαλε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ". Σε χρόνο dt τορπίλη στην κυβέρνηση ρίχνει από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόγραμμα ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας ύψους 50 δις.
Άμεση αντίδραση! Νόμο για να μην μεταβιβάζεται ή πωλείται ελληνική γη χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής θα προτείνει ο πρωθυπουργός
Στο ΔΝΤ επιμένουν ότι ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας έχει ήδη έτοιμο η ελληνική κυβέρνηση.
Ευτυχώς το θέμα κλείνει… με τη δήλωση: «Ξεχάστε τις εκλογές, η κυβέρνηση λέει πάντα την αλήθεια»
Ουφ ανάσανα… , ακολουθεί ο οικογενειακός καναπές διότι νέες αφίξεις έχουμε στο «Νησί» μιας και εντάσσεται στην ιστορία ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα υποδυθεί το «Μανώλη Βανδουλάκη», ξάδερφο του Αντρέα.


Μες στην ανεμπουμπούλα, εμφανίστηκε με δηλώσεις της η Τζούλια και ισχυρίζεται πως είναι πολύ ντροπαλή με τα αγοράκια και ότι ποτέ δεν κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση, ενώ στη ζωή της έχει κάνει μόνο τρεις σχέσεις και λίγες περιστασιακές!
Και πριν καταλάβω τι είπε η Τζούλια  ξεσπάει πανικός κρατήσεων σε τουριστικά γραφεία!!! Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο, έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις (4) φοιτήτριες και τρεις  (3) φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα. Και αρχίζω να σκέφτομαι τι δικαιολογία θα βρώ στη γυναίκα μου για ένα week end στο Άγκιστρο (..μιά φοιτήτρια περισσεύει!). Ηρεμώ αμέσως.. διότι, τελικά δεν είναι από το Μεξικό η Ελένη Φουρέιρα, το είπε η ίδια.
Αμέσως μετά αρχίζουν οι…. καταστροφολογίες και τρέχω να κρυφτώ.
  • Ύφεση τουλάχιστον 3%, μείωση των πραγματικών αμοιβών κατά 5%, αύξηση της ανεργίας και αποκλιμάκωση του πληθωρισμού προβλέπει για το 2011 η Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική και οι αναλυτές ισχυρίζονται ότι, εάν κυβέρνηση και ΝΔ συμφωνούσαν από κοινού και δημοσίως, στην αξιοποίηση της περιουσίας για 50 δισ, που έτσι κι αλλιώς συμφωνούν μεμονωμένα, θα πετυχαίναμε ρούμπο στις αγορές, στα σπρεντς, στην εθνική περηφάνια!
  • Ένταση προκλήθηκε στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επίσκεψης του διοικητή του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενώ οι απολυθέντες συμβασιούχοι του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι βλέποντας τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μπαίνει στην αίθουσα της εκδήλωσης βγήκαν από τα ρούχα τους και άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης
  • Σε 172,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Ιανουάριο, παρουσιάζοντας αύξηση 8,60% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά μείωση 2,11% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας ΑΕ.
  • Ξεπέρασε τα 103 δολάρια η τιμή του πετρελαίου Brent της Βόρειας Θάλασσας, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για νέα πιθανή αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή.
  • Το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων σε σχέση με τα αντίστοιχα γερμανικά κυμαίνεται περί τις 860 μονάδες βάσης (8,6 εκατοστιαίες μονάδες), ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχε υποχωρήσει στις 760 μονάδες βάσης.
  • Αυτόφωρο για τη μη καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο για διάστημα πάνω από 4 μήνες, για την παράλειψη ή μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και ΦΠΑ και αύξηση έως και τα 20 χρόνια κάθειρξης των ποινών που θα επιβάλλονται για φοροδιαφυγή πάνω από τα όρια που αυτή θεωρείται κακούργημα, προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
Για το μεσημέρι με πληροφορούν ότι το πιο νόστιμο ελληνικό ριζότο γίνεται στην Κρήτη. Δίνω άμεσα εντολή για το μεσημέρι,GAMOPILAFO σε πιο  GOURMET έκδοση.

Δεν με φτάνουν αυτά και οι οικολό
γοι μου δημιουργούν νέους προβληματισμούς.
  • Στο SUPER MARKET λένε θα πρέπει να αναζητώ το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των τροφίμων δηλ κατανάλωση λιγότερου κρέατος και περισσότερων λαχανικών (με προετοιμάζουν??) . Κάποιοι το εφάρμοσαν αμέσως κλέβοντας αγκινάρες (Κρητικός μεζές για ρακί) και κυψέλες (για ρακόμελο)!! Φάρμακο για τη ραγδαία εξάπλωση της γρίπης.
  • Αμετακίνητη στα έργα του περιφερειακού σχεδιασμού που αφορούν  τα απορρίμματα της Αττικής, δηλώνει η κυβέρνηση, η οποία όμως παρακολουθεί αμήχανη και αδρανής τα έκτροπα της Κερατέας παρά την συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ ματ και κατοίκων.
  • Η Ρωσία φέρεται έτοιμη να εγκαταλείψει το σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη  και μετά από λίγο, η Ρωσία δεν αποχωρεί από το σχέδιο Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, αλλά θα «ελαχιστοποιήσει» τα έξοδα γι’ αυτόν.
  • Τροποποιήσεις ειδικών όρων ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος για τα φωτοβολταϊκά. Μεταξύ άλλων η εγκατάσταση θα επιτρέπεται υπό όρους σε περιοχές ειδικού κάλλους, παραδοσιακούς οικισμούς, ιστορικά τμήματα και διατηρητέα κτίρια.
  • Ο ήλιος έστειλε ξαφνικά προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας, με ταχύτητα 900 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, μια τρομερά ισχυρή έκλαμψη ακτινοβολίας, τη μεγαλύτερη της τελευταίας τετραετίας, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις επικοινωνίες και τα δίκτυα ηλεκτρισμού σε ορισμένες περιοχές της Γης, καθώς συγκρούεται με το γήινο μαγνητικό πεδίο. (Λέτε να επιβεβαιωθεί ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ??).
  • Δύο επιστημονικές μελέτες, που εμφανίζονται στην επιθεώρηση Nature συνδέουν για πρώτη φορά άμεσα την υπερθέρμανση του πλανήτη και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου με τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες.
Δεν θέλω να τα σκέπτομαι και κάθομαι να δώ το τέταρτο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «1821». Το επεισόδιο με τίτλο "Το Φράκο και η Φουστανέλα" πραγματεύεται τη μάχη για την εξουσία μετά το ξέσπασμα επανάστασης.
Τελικά όσο εξελίσσεται η ιστορία,  έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν το 1821 ήταν επανάσταση ή Gay Pride.

Κάτι ήθελα να πώ αλλά …το ξέχασα, Α…..!!! το θυμήθηκα ,οι ηλικιωμένοι που αρχίζουν να πάσχουν από μειωμένη ακοή, είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν άνοια και Αλτσχάιμερ (και δεν ακούω και δεν βλέπω .. τι να υποθέσω??). Με αυτά που περνώ, το ρίχνω στο κάπνισμα αλλά η ρουφιανο - γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα (1142) του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχει λάβει χιλιάδες καταγγελίες για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου, το σβήνω δεν το διακινδυνεύω.  Και ενώ είχα αποφασίσει να στήσω και εγώ μια ΜΚΟ, εξονυχιστικό έλεγχο σε όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις της χώρας ζητεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών. Εγκαταλείπω την ιδέα.
Με ενημερώνουν επίσης ότι, θα κατηγορηθώ μόνο για πταίσμα διότι σε αναδιατύπωση της τροπολογίας που αφορά στην αποφυγή ή άρνηση πληρωμής εισιτηρίου προχώρησε ο υπουργός Υποδομών και μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, έτσι, η μη πληρωμή του εισιτηρίου θεωρείται πλέον πταίσμα και όχι πλημμέλημα.
Φτού να μη με ματιάσω!.. διότι πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε… (…. το πιστεύω): «Με μάτιασε μία από τις δύο γραμματείς, μάλλον εκείνη του βουλευτή, και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ήρθα στο καφενείο να πιω ένα καφέ και κει συνάντησα τα δύο κορίτσια (του βουλευτή και του υπουργού), τα οποία με χαιρέτησαν. Η μία με κοίταξε κάπως και από εκείνη τη στιγμή μου ’φυγε το κλαπέτο» είπε για το... μάτι της κυρίας.

Αχ συνεχίζω….. Μεγαλεία!!!! Ο Γάλλος επιθετικός του τριφυλλιού εμφανίστηκε με Φούστα, μπλούζα, και έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην εκδήλωση των βραβείων Status για τους άνδρες της χρονιάς.
Δεν με αφήνουν να το συνειδητοποιήσω και να προβάρω τις φούστες που μου έχει αραδιάσει η γυναίκα μου πρωί πρωί για να είμαι in, και πληροφορούμε ότι ψηφίστηκαν  τα νομοσχέδια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα κλειστά επαγγέλματα και χωρίς ανάσα ότι, σε πολιτική τρικυμία έπεσε το κυβερνητικό σκάφος, καθώς μία σειρά λαθών από μέλη του  υπουργικού συμβουλίου, έχουν ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί έντονη ανησυχία για το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται, αλλά και κριτική προς το κεντρικό επιτελείο (που υποτίθεται ότι συντονίζει το κυβερνητικό έργο) και προς συγκεκριμένους υπουργούς.
Κόντρα µεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, καθώς τα δυο υπουργεία δίνουν διαφορετική ερµηνεία για το αν οι παράνοµα κλειστοί χώροι που «τακτοποιούνται» λαµβάνονται υπόψη στον υπολογισµό των δηµοτικών τελών.
Με εντολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αποσύρεται η εγκύκλιος για τους ημιυπαίθριους, μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίησή της. Κατά πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης φέρεται ενοχλημένος από την κίνηση του υφυπουργού Γιώργου Ντόλιου να δημοσιοποιήσει την εγκύκλιο χωρίς να τον ενημερώσει και έχει ζητήσει από τον υφυπουργό να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την κίνηση αυτή.
Εγώ γιατί ανησυχώ δεν έχω ούτε υπαίθριο ούτε και ημιυπαίθριο!!
Την παραίτηση του γγ Λιμένων Γιώργου Βλάχου, επικαλούμενος έλλειψη συνεργασίας, ζητά ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης. Ωστόσο, ο κ. Βλάχος αρνείται να παραιτηθεί λόγω opengov!!.
Μετά τα κότερα και τις πισίνες, με εντολή του ΣΔΟΕ παγώνουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων που προμηθεύτηκε το ελληνικό δημόσιο.

Και μετά στο καπάκι έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!!!!. Και πέφτω ξερός!!.
Ένα «ανύπαρκτο και διεφθαρμένο μηχανισμό ελέγχου» που επιτρέπει ακόμα και σε διευθυντές πολεοδομιών να αυθαιρετούν κατήγγειλε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά έγγραφα και δικαιολογητικά για άδειες οδήγησης εξάρθρωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και αναρωτιέσαι μας δουλεύουν??? Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στην χώρα μας ?? αποκλείεται.- "Το ξέρουν και οι πέτρες" είπε ο Μύρωνας Στρατής, αυτός βέβαια εννοούσε τον έρωτα του, εδώ και ένα χρόνο με όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια - ραδιοφωνική παραγωγό.
Το κλέψιμο τροφίμων καλά κρατεί… καταγγελία ενός 72χρονου που όπως υποστηρίζει, άγνωστοι, έκλεψαν από αγροτεμάχιο που διατηρεί στην αγροτική περιοχή Αγ. Γεώργιος Μαλίων, εφτά κότες και τέσσερα γουρούνια. Το δεύτερο περιστατικό αφορά 72χρονο από το Μοχό Χερσονήσου, από τον οποίο άγνωστοι μπήκαν στο στάβλο του και έκλεψαν ένα αρνί, τέσσερα κουνέλια και τρεις πετεινούς (72 ετών και οι δύο…τυχαίο …. δεν νομίζω) και κάποιοι φτάνουν στο έσχατο σημείο να κλέβουν ακόμη και το… κολατσιό μικρών παιδιών.
Δεν έχει το Θεό του!!!! όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι του συνάδελφοι ένας γιατρός που συνεργάζεται με τον ΟΠΑΔ. Πρόκειται για έναν γενικό γιατρό από την Αρτέμιδα που έγραφε στους ασθενείς που τον επισκέπτονταν τις πιο ακριβές εξετάσεις. Έφτασε σε σημείο να... γράφει σε άνδρες, μεταξύ αυτών και ένας παπάς, τεστ ΠΑΠ!

Με όλα αυτά, πώς να μην συμφωνήσω με την κυρία που διερωτάται:
 «Συγχωρήστε με, μπορεί να φταίει το ντεκαπάζ, αλλά δεν το κατάλαβα. Η Ζέτα στα τριάντα της έπρεπε χωρίζοντας με τον Αντώνη Ρέμο να γίνει καλόγρια»;  
Ιδού η απορία
ΑΣ ΠΕΞΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ..........................!!
Ακούστε και λίγο ΜΑΛΑΜΑ (σπουδαίος καλιτέχνης) για χαλάρωση και εσωτερικό ψάξιμο


ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΥΙΖ!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα:Η κατάσταση είναι...κουκουρούκου (χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω το αγαπημένο παιδικό γλύκισμα).

Η.Κ.

katalytikos είπε...

έχεις δίκιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...