Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

το ¨πράσινο¨ ... παραμύθι


Το περιβάλλον δεν χρειάζεται προστάτες!
 Προστασία χρειάζεται!

Σήμερα είναι το κατάλληλο timing να ξεκινήσουμε τη συγγραφή του ¨πράσινου¨ παραμυθιού αφού μετά τον αγιασμό των υδάτων και με βάση την παράδοση και τις δοξασίες, οι καλλικάντζαροι φεύγουν!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μια φορά και έναν καιρό κάποιοι αποφάσισαν ότι για να διαλύσουν την Ε.Ε (?) … και όχι μόνο, πρέπει για στρατηγικούς λόγους να ¨καταλάβουν¨ πρώτα την Ελλάδα. Παλαιότερα είχαν προσπαθήσει με στρατιωτικά μέσα (βλ. Γιουγκοσλαβία), αλλά αυτό αποδείχθηκε ακριβή επιλογή.
Τους ανθρώπους αυτούς, που δεν εμφανίζονται με τα στοιχεία ταυτότητας τους, σήμερα τους ονομάζουν αγορές, funds κλπ.
Το σχέδιο τους ήταν απλό! Δανείζεις απεριόριστα και όταν ο δανεισμός κτυπήσει κόκκινο, εμφανίζεσαι απλά και λες ¨Ότι έχετε μου ανήκει! Είμαι το αφεντικό σας¨.

Στην τελική φάση υλοποίησης του σχεδίου χρειάζεται η εμπροσθοφυλακή, που θα προετοιμάσει και την έλευση.
Αυτό στην περίπτωση μας ανέλαβε να κάνει η ¨πράσινη¨ ανάπτυξη!
Αυτοί οι NONAME άνθρωποι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν γνωστά εκπαιδευμένα άτομα με σπουδές και περγαμηνές, τους οποίους σε πρώτη φάση εντάσσουν για προβολή και … καταξίωση στις γνωστές και μη εξαιρετέες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

Όλοι αυτοί χρόνια τώρα πριόνιζαν το δέντρο της … κακής ανάπτυξης και της … βρώμικης ενέργειας και έφτιαχναν το ¨κλίμα¨ με τα πιασάρικα θέματα περί … σωτηρίας του πλανήτη κλπ, για να έλθει η … καλή πράσινη ανάπτυξη και ενέργεια, εξαργυρώνοντας με το αζημίωτο το … θεάρεστο έργο τους.
Χρειάζονταν όμως και άνθρωποι της πραγματικής οικονομίας.
Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να εντοπισθούν εταιρείες και με διασυνδέσεις στο πολιτικό σύστημα. Έτσι ξεκίνησε η εκπαίδευση και η προετοιμασία.
Σιγά - σιγά ο ¨κύκλος εργασιών¨ μεγάλωνε με τη μέθοδο των  … χρηματοδοτήσεων και των εκβιασμών (?). Τράπεζες, ΜΜΕ, Πανεπιστημιακοί, έχοντες και κατέχοντες κ ά, άρχισαν να χορεύουν στους ήχους και στο ρυθμό που επέβαλλαν οι …όξω από εδώ.
Συμμαχία των προθύμων την ονόμασαν!
Σημειώνεται ότι η πράσινη διαπλοκή στο αρχικό στάδιο κάλυπτε οριζόντια την Ελληνική πολιτική σκηνή εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τέλος, έπρεπε να βρεθεί και το κυβερνητικό σχήμα.
Τα πρόσωπα είχαν εντοπισθεί και με ένα επιπλέον κριτήριο, την δυνατότητα ελέγχου του συνδικαλιστικού κινήματος, και με αντάλλαγμα τους θώκους και τους τίτλους, … ίσως και άλλα, ξεκίνησε η υλοποίηση των σχεδίων. Όποιος τολμούσε να μπει εμπόδιο ήταν ¨τελειωμένος¨ με χειρουργικές επεμβάσεις - παρεμβάσεις.
Ήλεγχαν όλες τις μορφές εξουσίας, ακόμη και στη θρησκεία είχαν πρόσβαση …οι αθεόφοβοι!.
Σκάνδαλα υπαρκτά ή μη, φουσκωμένα ή παραφουσκωμένα,  πλασσάρονταν με χολιγουντιανές τεχνικές στον ανυποψίαστο λαό από τα ¨πρόθυμα¨ ΜΜΕ και έτσι πριν δύο χρόνια και τρεις μήνες, μια Κυριακή μετά τη δύση του ηλίου, εγκαταστάθηκαν μετά βαΐων και κλάδων!
Κηπουρούς τους ονόμασαν …….

Φίλοι αναγνώστες
Τα κεφάλαια του κυρίου θέματος και τον επίλογο προτείνω να τα γράψουμε μαζί! Ίσως έτσι, όλοι μαζί οι υποψιασμένοι και όχι οι συνομωσιολόγοι, βοηθήσουμε ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος από αληθινούς λειτουργούς της δικαιοσύνης, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν.

Τη Δευτέρα το πρώτο σημαντικό κεφάλαιο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και ωραία, αλλά το "Merry Christmas and a Happy New Year" γιατί ρε φίλε, και σε ποιούς απευθύνεσαι; Γιατί αυτή η ξενομανία;
Ή άλλαξέ το, ή κατέβασέ το. Από μένα πάντως, Καλή Χρονιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...