Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ορίσθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας για την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεων (ΕΑΧΑ).


Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...



Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (αρ. πρωτ.  9865/14-2-2013)
των Υπουργών  κ.κ Ι. Στουρνάρα, Ε. Λιβιεράτου και Κ. Τζαβάρα ορίσθηκε η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις Α.Ε. (ΕΑΧΑ)»
Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος
Ορίσθηκε η κα Θεοδώρα Γαλάνη, Αρχιτέκτων μηχανικός - Πολεοδόμος.

Το 2010 με απόφαση της Υπουργού κας Μπιρμπίλη και του κου Γερουλάνου (ΦΕΚ 38/ 4 -2-2010) είχε ορισθεί και πάλι πρόεδρος του ΕΑΧΑ η κα Θεοδώρα Γαλάνη.

Τα .....
υπόλοιπα μέλη είναι:
  • Μαρία Ζουρνά, Αρχιτέκτων Μηχανικός, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και εντεταλμένη σύμβουλο
  • Κωνσταντίνος Κρέσπης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ), ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
  • Γεώργιος Παρμενίδης Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Φραγκίσκη Χρυσολούρη, Αρχιτέκτων Μηχανικός, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Σουλτάνα Σπυροπούλου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων.
  • Ο Θεοδόσης Ψυχογιός, Τοπογράφος μηχανικός, Πολεοδόμος, Τεχνικός Διευθυντής - Διευθυντής της Εταιρείας.

Η θητεία των μελών λήγει την 31-12-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...