Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μια άλλη άποψη για την εμπρηστική επίθεση στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής

Αναδημοσίευση από pitsiriko
¨Επίθεση ελεύθερων πολιτών στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός¨

¨Ομάδα ελεύθερων πολιτών έκανε επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις δυνάμεις κατοχής, οι ελεύθεροι πολίτες προκάλεσαν ζημιές σε μηχανήματα, κοντέινερ και οχήματα της εταιρείας.
Οι κατοχικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να συλλάβουν κανέναν από τους επιτιθέμενους και οι ελεύθεροι πολίτες παραμένουν ελεύθεροι, δίνοντας κουράγιο και ελπίδα στους σκλαβωμένους Έλληνες.
Τα καθεστωτικά μέσα μεταδίδουν την είδηση της επίθεσης, αν και έχουν αποκρύψει εντελώς τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής -ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων- και την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων από τις δυνάμεις κατοχής.
Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός έχει ξεσκιστεί να βάζει διαφημίσεις σε διάφορα ΜΜΕ, ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή τους.
Άρα, η επίθεση των ελεύθερων πολιτών κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού αναγκάζει τα καθεστωτικά μέσα να μεταδώσουν την είδηση της επίθεσης, αν και την μεταδίδουν με άπειρα ψέματα.
Τώρα αναμένουμε την προκήρυξη της ομάδας των ελεύθερων πολιτών για να μάθουμε την αλήθεια και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί στην υγειά τους.
(Έτσι πρέπει να γράφονται αυτές οι χαρμόσυνες ειδήσεις. Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους ελεύθερους πολίτες. Καλή λευτεριά και στους υπόλοιπους.)¨.
 ................................................................................................

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
Η βία, με όποια μορφή και να εκδηλώνεται, δεν μας βρίσκει σύμφωνους!
Επίσης, ΄
κάτι δεν πάει καλά με αυτή την …επίθεση.
Αφού ήταν προφανές ότι οι ευθύνες θα έπεφταν πάνω σε όσους κατοίκους αντιδρούν στην εξόρυξη του χρυσού
Η υπόθεση μυρίζει περίεργα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...