Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΩΠΟΣ: Η δίκη που δεν θα γίνει ποτέ (Ανανεωμένο) !

Η δίκη για τις 15 ρυπαίνουσες βιομηχανίες του Ασωπού ποταμού ,που είχε προγραμματισθεί για σήμερα 20/2/2013 στη Θήβα, όπως ήταν αναμενόμενο τελικά αναβλήθηκε για τις 23/10/2013 
 
Συνεχείς αναβολές τραινάρουν την εκδίκαση της υπόθεσης από το 2007, οπότε και εστάλησαν οι φάκελοι στη δικαιοσύνη από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.

Να θυμίσουμε ότι το 2012 ξεκίνησε η δίκη και με σημαντικές αποκαλύψεις – καταθέσεις, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση ΕΔΩ, αλλά και πάλι αναβλήθηκε…

Αυτά για το δικαστικό μέρος της υπόθεσης, γιατί για το ουσιαστικό, αυτό που αφορά στη συνεχιζόμενη ρύπανση της περιοχής, τα πράγματα εξακολουθούν να παραμένουν τα ίδια. Δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό, από τις εξαγγελίες του 2009 με τίτλο ¨Ένα χαμόγελο για τον Ασωπό¨.
 Αντίθετα η ¨πράσινη¨ ανάπτυξη, η οποία ελέγχει ακόμη τα πάντα, εξακολουθεί να τα …δίνει όλα σε δυο τομείς!
1: Στο θάψιμο της υπόθεσης
2: Στις … διευκολύνσεις για τους ρυπαίνοντες !!

Θα αποτολμήσουμε μια πρόβλεψη.
Στο τέλος θα καταδικασθούν αυτοί οι επιθεωρητές, που τους αποκάλυψαν, συνέταξαν το εμπιστευτικό πόρισμα και του οποίου αγνοείται η τύχη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όλα αυτά γίνονται για να πάνε στο τέλος στην παραγραφή?
Γιατί νομίζω ότι τελικά, τα σοβαρότερα εγκλήματα (και τα περιβαλλοντικά γιατί όχι;) συνηθίζεται, τελικά για τον χ ή ψ λόγο, να παραγράφονται.

katalytikos είπε...

Το ίδιο σκεφτόμαστε και μεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες (χρόνια?) κοσκινίζει!!!!
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ!

Η.Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...